image
 |  52 14 Квітня 2019 | 23:32

8 видів неймовірного сексу, які варто спробувати

1.Секс карецца

Термін походить від італійського слова carezza, що в перекладі означає "пестити". Його головний секрет - відсутність оргазму або "сухий оргазм", який дозволяє досягти глибокого емоційного зв'язку з партнером. Найкраще займатися карецца вранці. Ніжно посміхайтеся партнеру, частіше дивіться йому в очі, синхронізуйте дихання, обіймайте, повільно погладжуйте і торкайтеся один до одного (принаймні 20 хвилин). Видавайте звуки (але не слова!) задоволення, зробіть партнеру легкий масаж і притисніть вушко до його грудей, щоб почути прискорене серцебиття. Сексологи стверджують, що техніка карецца допомагає обдурити природу і змусити організм виробляти "гормон щастя" окситоцин. Партнери відчувають легкий дурман від статевого акту, якого фактично не було. 

2.Секс кікі 

Кікі - спринтерська дистанція в сексі. Іншими словами, це максимально швидкий секс без попередньої підготовки, в одязі і де попало. Правильне місце? Будь-яке, де вас застане спалах пристрасті: підлога у вітальні, автомобіль або туалет в барі, ліфт, міжповерхова площадка, останній ряд в кіно або чоловіча примірювальна. Правильний час? Чим спонтанніше, тим ефективніше. Правила? Обачність. Не варто голосно стогнати або кричати. Насолода в тиші - важлива частина кікі-сексу. 

3. Аквасутра 

Аквасутра або статевий акт у воді - один з важливих сексуальних трендів цього року. Сексологи віддають ванній кімнаті лідируюче місце в рейтингу нових еротичних приміщень. Занурення у ванну ідеально для ласк, в цей момент м'язи розслабляються, а шкіра стає м'якою на дотик. А душ - для більш агресивного сексу. Не забудьте про техніку безпеки: килимки на дно і спеціальні ручки-тримачі на стіну, щоб полегшити сексуальну позицію і не посковзнутися. Важливе доповнення: будьте пильні - презервативи у воді легко рвуться.

4. OUTDOOR секс

Хвиля захоплень outdoor-тренуваннями плавно перейшла в сексуальне русло. Все дуже просто. Виходьте за межі чотирьох стін на свіже повітря, навіть якщо мова йде про заміський садок на дачі. Сексом "поза домом" приємно займатися і вдень, і вночі. Зі збільшенням відкритого простору, появою почуття істинної свободи і завдяки різним природним подразникам, які доторкаються до вашого голого тіла, сила оргазму партнерів ще більше посилюється.

5. Секс-гурме

Запропонуйте вашому партнерові розділити з вами еротичну трапезу і погодувати один одного. Сексологи запевняють: ніщо так не збуджує чоловічий апетит в їжі і сексі, як реберця ягняти і морепродукти. Аромат останніх на рівні підсвідомості нагадує їм запах збудженої жінки. Це той рідкісний випадок, коли їсти руками не тільки не забороняється, але і всіляко заохочується. Малюйте солодкими соусами по тілу один одного і не поспішаючи злизувати смачні "фарби" - розігріті і збуджені, ви досягнете небувалої за відчуттями кульмінації.

6. Фітнес-еротика

Фізичні навантаження і вплив на наш організм статевого акту можна порівняти з інтенсивним тренуванням у фітнес-центрі. Що й казати, якщо глибокий чуттєвий поцілунок спалює 135 калорій на годину (2-5 калорій в хвилину). А тепер еротична арифметика: якщо ви будете пристрасно цілуватися з партнером по 20 хвилин кожен день, то в підсумку зможете спалити 36 500 калорій в рік і втратити 5 кг у вазі. Невелика прелюдія витрачає 25 калорій. Під час самого статевого акту, в залежності від часу та інтенсивності, спалюється в середньому 100-200 калорій. А кожен оргазм допомагає боротися з 60-100 калоріями.

7. Тантричний секс

Все нове - це добре забуте старе. І якщо ще 5-10 років тому над індійської практикою тантричного сексу хихикали в кулак, то зараз - щосили пропагандується це сексуальне вчення. Практика тантри - прагнути випробувати насолоду всім тілом, кожною клітинкою шкіри з кожною новою ласкою. Послідовники тантри рекомендують займатися любов'ю раз на місяць, поступово нарощуючи темп і накопичуючи сексуальну енергію. Велику роль в тантрах, як і в техніці карецца, грають погляд, подих, ласки, масаж і, нарешті, довгий і глибокий оргазм, як винагорода за утримання.

8. Кіберсекс

Еротичні прояви в режимі онлайн: всілякі чати сексуального характеру або інтимне спілкування з партнером тут і зараз, з включеною відеокамерою або без неї. До кіберсексу також відноситься його "легка форма" - секс по телефону, відверті повідомлення або листи. За статистикою ним регулярно займається 30% користувачів інтернету. У цього явища є побічний ефект - коли безневинний киберсекс переростає в залежність, він створює емоційні проблеми і зміни в звичайному статевому житті. В цьому випадку його прирівнюють до наркоманії. Інша справа - нешкідливий "аматорський" варіант, для розваги або цікавості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можна в піст займатися коханням?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити