image
 |  2 4 Серпня 2022 | 21:11

80-та штурмова бригада ініціює присвоєння імені Романа Шухевича

Бійці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, що дислокується у Львові, ініціювали присвоєння бригаді імені Романа Шухевича. Відповідну ініціативу на своїй сторінці у Фейсбуці озвучив один із бійців Ігор Фльорко.

Про це повідомляє Історична правда. 

"Роман Шухевич - це єдиний військовий діяч такого рівня в українській історії, який є уродженцем міста Львова. Бригада є львівською. Ворог той самий. Звитяги нашої бригади (починаючи з 2014 року) є достатніми, щоб вона могла претендувати на таку честь мати ім'я одного із найуспішніших українських полководців, який був особистим ворогом сталіна і наводив жах на всі підрозділи НКВС на українських теренах", - сказано у повідомленні.

Це клопотання уже підтримав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Роман Шухевич – єдиний військовий діяч такого рівня в українській історії, який є уродженцем Львова. Бригада – львівська. Ворог у нас не змінився. А теперішні окупанти бояться наших десантників не менше, ніж сталін Шухевича. Прошу усіх уповноважених підтримати ідею. Жива пам'ять про наших предків – також зброя. Переможемо!", - зокрема зазначив Козицький на своїй Facebook-сторінці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росії відкриють магазини з дефіцитними товарами для обраних

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити