image
 |  387 23 Вересня 2024 | 09:04

Алкоголь без обмежень в Луцьку: у "Білому наливі" продають спиртне неповнолітнім (ВІДЕО)

 В Луцьку у закладі «Білий налив» продають алкоголь неповнолітнім, грубо порушуючи законодавство України. Група Валькнут здійснила оперативний рейд у наливайці "Білий налив». 

Про це вони повідомляють на своїй інстаграм-сторінці, - пише ВолиньUA.

Оперативний рейд групи Валькнут у наливайці "Білий налив». Група "Валькнут" провела спеціальний рейд у закладі "Білий налив". Мета операції – викриття і припинення продажу алкоголю неповнолітнім. Ми отримали достовірну інформацію про те, що у цьому закладі систематично продавали алкогольні напої особам, які не досягли 18 років, що є прямим порушенням закону та серйозною загрозою для здоров'я молоді.

«Наші оперативники швидко та ефективно провели перевірку. Було зафіксовано кілька фактів продажу алкоголю неповнолітнім, а також зібрано достатньо доказів для подальшого правового реагування.
Цей рейд є частиною нашої систематичної роботи по боротьбі з нелегальною діяльністю та захисту молоді від шкідливих впливів. Наша мета – забезпечити безпеку і законність у нашій спільноті.
Ми вдячні всім за підтримку та активну участь у нашій боротьбі з правопорушеннями. Будьте уважні та не залишайте правопорушення поза увагою!
Разом ми зробимо наше суспільство безпечнішим!», - йдеться у дописі.

Читайте також: Скандал на Волині: мобілізували багатодітного батька з проблемами зі здоров'ям

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити