image
 |  4 10 Листопада 2023 | 13:19

Аналітичний центр "Українські студії стратегічних досліджень" проводить конкурс есе для молоді

Недержавний аналітичний центр "Українські студії стратегічних досліджень" у рамках "Бандерівських читань" організовує конкурс есе для молоді на тему "Світ без росії: нові виклики та перспективи".

Про це інформує ВолиньUA.

До участі в конкурсі запрошуються молоді автори віком до 32 років. Кінцевий термін подачі робіт - 10 грудня. На конкурс можуть бути подані науково-публіцистичні есе, що не були опубліковані раніше. Вони мають містити обґрунтовані міркування, націоналістичні ідеї та націєцентричний світогляд.

Нагородження переможців відбудеться у 2024 році під час «Бандерівських читань». Перші три призери отримають, зокрема, премії: I місце — 10 тис. грн; II місце — 5 тис. грн; III місце — 3 тис. грн. Призовий фонд другий рік поспіль забезпечують бійці 5-ї окремої штурмової бригади. Військові розуміють важливість розвитку політичної думки у напрямку перспектив і викликів після закінчення росії. З 2022 року інформаційним партнером щорічної науково-практичної конференції «Бандерівські читання» є Інформаційне агентство АрміяInform. Детальніше про конкурс і про те, як подати роботи, можна дізнатися на сторінці НАЦ УССД.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбулася експертна дискусія на тему "Філософія української перемоги - розпад російської імперії" (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити