image
 |  0 13 Жовтня 2021 | 18:24

Арахамія ночами засідає у ресторанах з ОПЗЖ

Голова президентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вночі зустрічається в ресторані з ОПЗЖ.

Про це розповів журналіст "Української правди" Михайло Ткач

16 вересня цього року біля ресторану Eshak у Києві журналісти зафіксували кортежі з охороною. Близько опівночі з закладу вийшов нардеп від ОПЗЖ Ігор Абрамович. На ґанку ресторану спілкувався з Арахамією. Згодом веселий "слуга" покинув ресторан на Toyota.

Також на нічній зустрічі був ще один нардеп від "СН" Остап Шипайло - член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. "Слуга народу" сів у броньований Mercedez депутата з ОПЗЖ.

Абрамович - один із 47 депутатів, які підписали звернення до Конституційного суду, що заблокувало антикорупційну реформу і спричинило конституційну кризу, сказано в сюжеті.

Його називають близьким до бізнесменів Віталія Хомутинніка і Павла Фукса, який нещодавно потрапив під санкції РНБО. З Хомутинніком у Абрамовича спільний газовидобувний бізнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість арешту чи мільярдної застави, суд відправив Медведчука додому

Коли журналіст запитав нардепа з ОПЗЖ про нічну зустріч з Арахамією, той відповів: "У мене з ним хороші, товариські взаємини. Політичні питання обговорювали".

Сам Арахамія заявив у коментарі, що зустрічається зі всіма фракціями і групами, крім "Європейської солідарності".

"Слуга" сказав, що обговорював із Абрамовичем "робочі" питання і назвав того "впливовим всередині ОПЗЖ".

"Керівник президентської фракції Арахамія, член комітету з питань енергетики Шипайло та парламентар з ОПЗЖ Абрамович більше двох годин обговорювали якісь питання і ніхто з них не може пригадати, які саме", - каже Михайло Ткач.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити