image
 |  20 1 Серпня 2020 | 09:43

У 20-річного іваничівця поліцейські вилучили «арсенал» техніки та дорогих речей

Зварювальний апарат, набір слюсарних ключів, «болгарки», шуруповерти, мотокоса, бензопила, перфоратор, велосипеди, пилосос, телевізори, ноутбуки, мобільні телефони, - усе це вилучили днями в мешканця Іваничівського району. Поліцейські обґрунтовано підозрюють, що предмети та техніка викрадались протягом тривалого часу у мешканців Іваничівського району та м. Нововолинськ.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Крім того, у 20-річного підозрюваного знайшли старовинні церковні книги, які можуть мати значну цінність, різноманітні біноклі та моноклі, пневматичну рушницю та металевий предмет, ззовні схожий на холодну зброю.

Обшук провели в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України працівники Іваничівського та Нововолинського відділень поліції: поліцейські за оперативною інформацією встановили, що ця особа могла бути причетною до викрадення скутера у місцевого мешканця. Однак за результатами санкціонованого обшуку чоловікові тепер може загрожувати кримінальна відповідальність за кількома статтями Кримінального Кодексу.

Тривають слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рожищенські поліцейські припинили діяльність незаконної металоскупки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити