image
 |  5 26 Лютого 2020 | 20:05

АТОвець вчинив самопідпалення через «безвладдя та корупцію»

Олександр Бурлаков, який підпалив себе біля Офісу президента, служив на Донбасі.

Про це повідомили поліцейські-переговорники, які були на місці.

"Людина вчинила самопідпалення. Поліцейські намагалися вогонь загасити. Зі слів очевидців, це людина з АТО. З виду - обличчя було обпечене й руки. Пантенолом надали першу медичну допомогу, викликали швидку", - сказав поліцейський.

Відомо, що чоловік - житель села Новоселівка на Сумщині. Пояснив, що намагався привернути до себе увагу і зробив це через "безвладдя та корупцію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гончарук заявляє, що корупція лишилась на середньому рівні влади

Скаржиться, що його не чує влада, а сільська рада із Держгеокадастром нібито відібрали в нього земельну ділянку.

"Нам не дали розпаювати, вони вкрали всі документи. І не дали розпаювати, зробили з нас людей запасу. І вони на цьому наживаються. Я вже сюди не вперше приїжджаю, все марно. Кабінетне щурництво не дає вирішувати наші питання. Немає закону. У них закон – це гроші. Я неодноразово звертався. Я не бачу виходу, тому я так і вчинив", – розповів він, передає ТСН.

Чоловік додав, що почувається після інциденту погано. Зізнався, що облив себе бензином і сам же підпалив. Просто хотів, аби його нарешті почули.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити