image
 |  4 29 Травня 2020 | 15:08

Аваков і все керівництво МВС прогнило, – голова Волинської «Свободи» про кримінальний розгул в Україні

Аваков і все керівництво МВС прогнило. Пора хірургічними методами видаляти цю непрофесійну, жадібну, безсоромну, замішану в корупційних скандалах команду. Риба гниє з голови. "Свобода" давно наголошує: Аваков має піти. Інакше весь державний механізм скоро згниє і розсиплеться як картковий будинок.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів.

"Сьогоднішня масова перестрілка в Броварах біля Києва за участю озброєних банд чисельністю 100 осіб є показовою ознакою розвалу поліції в Україні. Поліція Авакова не виконує функції з попередження та притягнення злочинців до відповідальності. Мало того, сама стала інструментом загрози для суспільства, що продемонструвала ситуація із згвалтуванням у Кагарлику. Криміногенна обстановка в державі погіршується. Українці не почуваються у безпеці. Організована злочинність піднімає голову. Почастішали випадки збройних нападів банд та розборок у стилі 90-х. Безнаказанність бандитів, які відкупляються від покарання у прогнилій правоохоронній системі породжує ще більше зло. І той же час поліція фабрикує сумнівні справи та закриває патріотів, покриває наркобізнес, утискає підприємців.

У будь-якій більш-менш розвинутій країні такий міністр МВС давно б пішов у відставку. Але не в державі, якою керує Зеленський і Квартал 95. Для Зеленського Аваков - найкращий міністр. Тому ми не побачимо добровільної відставки "незамінного міністра", улюбленця президента. Зате побачимо як Аваков знову намагається спихнути відповідальність на когось. Пише недолугі виправдання, робить хорошу міну при провальній ситуації. Шукає крайніх. Переводить стрілки. Насправді причиною кримінального розгулу в Україні є бездарна робота міністра та очолюваної ним системи МВС", - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міські голови обласних центрів від ВО «Свобода» вимагають вибачень Зеленського за нападки на українську мову

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити