image
 |  0 14 Січня 2020 | 14:18

Авантюри керівників Горохівщини щодо Мар'янівської ОТГ мають припинитися, - депутат Волиньради

У мене запитання до голів Горохівської РДА та районної ради: до яких пір ви будете кошмарити район у справі добровільного об'єднання громад?! Бо черговий документ, який потрапив мені в руки, свідчить, що ви знову йдете проти волі місцевих громад і нав'язуєте комусь чужу громадам думку.

Про це написав очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів на своїй сторінці у facebook.

"Ваш район "успішно" провалив адмінреформу, досі пасе задніх за темпами об'єднання громад, то ви ще й тим, хто всупереч вам об'єднався, не даєте ні жити, ні працювати! Скільки можна ущемляти Мар'янівську ОТГ, яка об'єдналася з дотриманням усіх необхідних вимог і давно вже визначилась, що хоче жити самостійним і самодостатнім життям?! Навіщо пхаєте свої руки до Городищенської ОТГ, яка разом із Угриновим хоче бути (і буде!) в складі Луцького повіту?

Ще раз наголошую: "Свобода" всі ці роки послідовно відстоювала право громад на добровільне об'єднання, і ми від цього за жодних умов не відступимо. Як би того не хотілося місцевим "князькам", а їхні амбіції і самодурство ніколи не будуть вищими за волю наших громад. "Царьки" рано чи пізно підуть, а громади - будуть, житимуть і працюватимуть!" - зазначив депутат.

Читайте також: Влада Зеленського застосовує узурпаторські методи проти селян

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити