image
 |  5 23 Жовтня 2019 | 18:01

Автор законопроекту про введення кас отримала півмільйона від виробників касових апаратів

Депутат "Слуги народу" Роксолана Підласа отримала 540 тисяч гривень від компанії, яка займається виробництвом програмного забезпечення для касових апаратів. При цьому депутат є одним з авторів законопроектів №1053-1 і №1073, які регламентують запровадження РРО (реєстраторів розрахункових операцій) і введення «кешбека».

Про це повідомляється на сторінці "ЗаСправу! ЗаСпрощення! ЗаНалогову реформу!"

"Трохи нічного трешу або все, що ви хотіли знати, але боялися запитати.Кілька років роботи аналітиком і технічну освіту не дають спати спокійно.Отже , у багатьох з нас раптово виникло питання - що за молоде дарування - Роксолана Пидласа.І звідки вони беруться?Знайомимося, Підласа Роксолана Андріївна, 1994 рн. Що ж була зареєстрована як ФОП 3 група, який припин. Тут питань нема.Віді діяльності3 5% 01.04.201670.21 Діяльність у сфері зв'язків із громадськістю70.22 Консультування з питань комерційної діяльності , тощоТа ще керівник ГО" Центр економічної політики".рррр, ну звичайно ж центр.Гаразд, тут питань нема теж.Читаємо уважно декларацію паночки540456 , 00 грн пані отримала від: ГРОМАДСЬКА СПІЛКА "ФОНД ПІДТРИМКИ РЕФОРМ В УКРАЇНІ"як дохід від підприємницької діяльності.Всі кучеряво.Молодчага. Не заборонено.Навіть вказала кешбеки.ну супер.Подивімось власників ГО?Цікаво? Мені теж. Ой, то диво.Хто ж там?ЄДРПОУ: 33349698Назва: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮРИДИЧНА ФІРМА САЄНКО ХАРЕНКО" (ТОВ"ЮРИДИЧНА ФІРМА САЄНКО ХАРЕНКО")таУуууууупс.НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ТА КОМЕРЦІЙНЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕКВО"#14073008Контакт: Звуздецький В. Р.Адреса: ХАРКІВСЬКА область,КИЇВСЬКИЙ район,місто ХАРКІВ,Цікаво далі? Що ж , пішли.ТОВ"ЮРИДИЧНА ФІРМА САЄНКО ХАРЕНКО")прізвище саєнко погугліть,як що цікаво самі.Головне не ті Верланов Сергій Олесандрович, так, так, саме він там працював за суміцництвом.У декларації вказано. ( про інше та його зв'язки з Гетьманцевим та світом лотерей та покеру розповім іншим разом)Цікаво саме ТОВ ""Екво"- послуги з розроблення пакетних програмних засобівТак, дійсно , годину вводити програмне РРО.))))"

Читайте також: Нардеп від «Слуги народу» на росТБ заявив, що Україні не потрібна мова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити