image
 |  4 4 Жовтня 2020 | 22:53

Азербайджан узяв під контроль іще дев’ять сіл навколо Нагірного Карабаху

Азербайджанська армія взяла під контроль ще дев’ять населених пунктів навколо Нагірного Карабаху.

Про це заявив президент Азербайджану Ільхам Алієв, - передає УНН.

“Сьогодні від окупації були звільнені села Кархулу, Шюкюрбейлі, Черекен, Дашкесан, Хоровлу, Махмудлу, Джафарабад, Юхари Марал’ян, Деджал. Хай живе Азербайджанська армія! Карабах — це Азербайджан!”, — написав Алієв на своїй сторінці в Twitter.

Як повідомляв УНН, раніше президент Азербайджану заявив про повернення контролю над містом Джебраїл, який знаходився під контролем вірменських сил з серпня 1993 року. У суботу азербайджанська армія взяла під контроль село Мадагіз і ще сім населених пунктів в трьох районах навколо Нагірного Карабаху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАзербайджанські військові показали звільнення від окупації територій у Нагірному Карабасі (ВІДЕО)

Нагадаємо, 1 жовтня президенти Росії, США і Франції Володимир Путін, Дональд Трамп і Емманюель Макрон як глави країн — співголів Мінської групи ОБСЄ прийняли заяву щодо ситуації в Нагірному Карабасі. Вони закликали припинити бойові дії, проте бої у Карабасі досі тривають. Обидві сторони заявляють про вбитих та поранених.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити