image
 |  0 10 Вересня 2019 | 23:01

«Бачимо такий треш часто», - лучанка про безлад біля гаражів (ФОТО, ВІДЕО 18+)

Територія за гаражами ГК Підшипник 1 на вулиці Ковпака 4 перетворилась в сміттєзвалище.

Про це пише Василина Василюк на сайті Відкрите місто.

"Кілька проходів між гаражами все ж закриті, але більшість відкриті. Власники гаражів, не зважаючи на наявність смітників, замість того, щоб пройти кілька метрів, просто викидують своє сміття за своїм гаражем. Це сміття знаходится поруч з житловими будинками та городніми ділянками вулиць Боженка та Ковпака. Люди змушені терпіти неприємний запах та постійно збирати сміття, яке вітер та собаки розносять на їх приватну територію. 

Собаки, які формально бездомні, але живуть на території ГК, ходять в гості до людей через низькі огорожі та вбивають домашніх тварин і с/г птицю. Є 4 самки, вони регулярно народжують щенят, годують їх молоком, а коли щенята трішки підростають, а в мамки починається тічка, зграя їх зїдає. Міцеві регулярно звонять до Ласки протягом 3 років, але собаки з неясних причин як були так і залишаються.

Увага! Відео 18+...

Ми, в тому числі діти, які їдуть додому через гаражний кооператив, бачимо такий треш часто. Якщо Ласка не може забрати собак, то можна змусити сам гаражний кооператив їх стерилізовати, вакциновати та зробити так, щоб вони не виходили за межі ГК?

P.S/Прохання небайдужих людей, які можливо читають це оголошення забрати цих 2 цуценят, бо скоро їх просто зїдять...." - йдеться у дописі.

Читайте також: Пожежа у центрі Луцька: розповіли деталі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити