image
 |  130 21 Грудня 2023 | 18:13

Благодійний фонд облаштував у Володимирі “Територію щастя” для ВПО

У гуртожитку Володимирського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського відбулося відкриття кімнати відпочинку “Територія щастя”, яка облаштована у межах громадського проєкту Благодійний фонд «Рокада» Волинь, що є виконавчим партнером УВКБ ООН.

Про це інформує сайт громади.

Внутрішньо переміщені особи, які пережили складні життєві обставини, що призвели до появи стресу та психологічних травм, потребують психологічної підтримки, а така кімната має стати тим безпечним простором, де вони можуть знайти підтримку і заспокоєння.

🟡У гуртожитку існує потреба в місцях для відпочинку, спільного проведення часу, зустрічей з фахівцями емоційно-соціальної підтримки у форматі бесід, консультацій, тренінгів, розвивальних і релаксаційних занять для дорослих та їх дітей. Саме таким місцем буде кімната відпочинку “Територія щастя”.

🟡Для забезпечення сталості цього проєкту усім мешканцям у гуртожитку ВПО буде забезпечено доступ до створеного простору, де вони зможуть відпочивати, спільно проводити час, зустрічатись з фахівцями емоційно-соціальної підтримки у форматі бесід, консультацій, тренінгів, розвивальних і релаксаційних занять для дорослих та їх дітей.

Проєкт здійснюється за підтримки UNHCR Ukraine – Агентство ООН у справах біженців в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У парку в волинському місті наробили шкоди

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити