image
 |  0 27 Березня 2019 | 16:57

Балашов розповів, як Гордон працює на Медведчука

Скандального Дмитра Гордона фінансує кум Путіна Віктор Медведчук.

Про це у інтерв’ю одному з телеканалів сказав український політик Геннадій Балашов.

“Вони проводять операцію “дуремар”. Так, на двох каналах — “112” і NewsOne, інколи на телеканалі “Наш” сидить голомозий чоловік, котрий вводить в істеблішмент людей Медведчука. От Смешко — колишній керівник СБУ при Кучмі, коли Медведчук був керівником Адміністрації Президента. Вони просувають його через цього “дуремара”. Далі реєструватимуть нову партію, щоб йти на вибори кількома колонами”, — сказав Балашов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через вояж Бойка і Медведчука до РФ відкриють кримінальне провадження

“Смешко завжди був кадром Медведчука. Саме він його проштовхував у СБУ, а потім у Службу зовнішньої розвідки. Про це всі знають. Гордон — співучасник цього всього, людина, котра торгувала “пірамідами”. Він методом Кашпіровського щодня просуває Смешка. Медведчук дозволив Гордону на своїх каналах критикувати себе та Путіна, щоб приспати пильність українців. А що він каже натомість? Те, що націоналістичні сили — це все КГБ, на Майдані вони стріляли, Бандера — поганий. І рейтинг Гордона росте. У Гордона зараз божевільні рейтинги, бо він на чотирьох каналах ввімкнув свою кампанію “дуремар”, а фінансує це все Медведчук”, — наголосив Геннадій Балашов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити