image
 |  0 25 Березня 2019 | 10:28

Батьки не дивляться за дітьми: через витівку хлопчика у дитини лучанки перелом

Прикрий випадок стався з дитиною лучанки у розважальному центрі. 

Про це Екатерина Зорич написала у спільноті "Теревені про Луцьк".

"Доброго ранку!. Хочу поділитися ситуацією,яка сталася вчораі з моєю дитиною. Пішли ми в Порт Сіті,а саме в Фіглі Міглі,дитина моя дуже любить стрибати на батутак,і все як завжди....діти до 3 років разом з супроводом батьків граються,стрибають.....а от діти що вже трохи старше бігають без батьків( батьки як зазвичай сидять на м'яких диванах,та не випускають з рук телефони),треба ж всім у вайбері відписати,або якусь нову фотку пролайкати. Так ось, поки моя дитина стрибали на батуті(я в цей час як зазвичай була біля неї),до неї підбіг хлопчик,років 8,і напевно вирішив справити враження і показати як він на відміну від цієї "малишні" вміє стрибати....моя дитина підлетіла десь на метр і впала,в ітозі ми маємо перелом руки,і нам наклали гіпс.... 

Батьки,закликаю вас вчити своїх діток бути більш обачними,щоб вони знали як поводитись з меньшими дітками,щоб не штовкалмсь,бо я не одеоразово бачила,як старші діти ганяють пхаючи,штовхаючи малишню. Нікому не побажаю пережити те,що коїться зараз з моєю дитиною", - пише лучанка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь продовжує потерпати від вогню

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити