image
 |  0 30 Листопада 2020 | 10:41

Байден озвучив перші призначення в Білому домі: ключові посади обіймуть жінки

Новообраний президент США Джо Байден хоче призначити Джен Псакі прессекретарем Білого дому. З 2011 по 2013 вона працювала прессекретарем експрезидента Барака Обами, а потім була представником Державного департаменту.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Крім того, він заявив про бажання створити команду з комунікацій своєї адміністрації, де ключові пости займуть жінки, повідомляє Biden-Harris Presidential Transition.

«Пряме і правдиве спілкування з американським народом є однією з найважливіших обов'язків президента, і на цю команду буде покладена величезна відповідальність за комунікацію американського народу з Білим домом. Я гордий повідомити сьогодні про першу команду з комунікацій, що складається тільки з жінок», – сказав Байден.

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше, в обраного президента США Джо Байдена діагностували тріщини в двох кістках правої гомілки. Чинний глава держави Дональд Трамп підтримав свого наступника в соціальній мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британські винищувачі перехопили військові літаки РФ поблизу Шотландії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити