image
 |  2 2 Березня 2022 | 09:38

Байден похвалив український народ за хоробрість і рішучість

Президент Сполучених Штатів Джо Байден висловив підтримку українському народу в боротьбі з російськими окупантами і сказав, що весь світ захоплюється хоробрістю і рішучістю українців.

Про це стало відомо під час трансляції Голосу Америки.

"6 днів тому президент Росії Володимир Путін хотів похитнути засади цивілізованого світу. Він думав, що світ прогнеться під його вимоги. Але він прорахувався. Він думав, що захопить Україну, і світ з цим погодиться. Але він зустрів те, на що не сподівався: це український народ.

Ця хоробрість, рішучість (українського народу – ред.) справді є надихаючими для світу. Пенсіонери, вчителі перетворюються на військових для того, щоб захистити свою Вітчизну. І цим, як сказав Володимир Зеленський Єврпарламенту, "ми переможемо темряву".

Зараз посол України (Оксана Маркарова – ред.) сидить поряд із першою леді (США – ред.). Вона (Маркарова – ред.) розумна, вона сповнена рішучості".

"Ми, Сполучені Штати, підтримуємо народ України".

Під час виступу Байдена щодо ситуації в Україні, а також позиції США присутні в залі кілька разів аплодували стоячи президенту.

Також оплесками і стоячи висловили підтримку Маркаровій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити