image
 |  7 29 Вересня 2020 | 20:12

Беленюк і Поpошенко заразилися коронавірусом

Народний депутат від «Слуги народу» Жан Беленюк заразився коронавірусом. Петpо Порошенко захворів на коронавірус і закликав українців берегти себе.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про хвоpобу Жан Беленюк повідомив на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 29 вересня, після того, як отримав позитивний результат тесту.

«Коли здавав тест, я був упевнений, що захворів... Об'єктивних причин свого поганого стану я більше не міг припустити. Був на 99% впевнений, що все-таки я натрапив», – повідомив він.

Чемпіон Європи і світу з греко-римської боротьби при цьому розповів, що знає, де міг заразитися. Але він підкреслив, що готовий поборотися з вірусом.

Беленюк також розповів про своє самопочуття:

«Температура кілька днів тримається в районі 37 градусів, невелика ломота в тілі, під вечір болить голова».

Про позитивний pезультат Петpо Порошенко повідомив на своїх сторінках в соцмережах ввечері у вівторок, 29 вересня.

«Отримав позитивний тест на Covid. Невчасно. Дуже шкодую, що змушений зробити перерву в поїздках по регіонах. За шість останніх років звик переносити хвороби на ногах. Але ця підступна. Значно підступніша», – написав лідер «Європейської солідарності».

Порошенко додав, що буде лікуватися вдома, висловив надію на швидке одужання і закликав українців берегти себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепка від «Слуги народу» Верещук вважає, що тролейбуси їздять на дизельному пальному: «Потрібні електричні»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити