image
 |  5 24 Лютого 2020 | 20:00

Без паніки: у Кракові госпіталізували пацієнта з підозрою на коронавірус COVID-19

Пацієнт із підозрою на коронавірус потрапив до Університетської лікарні у польському місті Кракові. Результати тесту будуть відомі в понеділок або вівторок.

Про це повідомляє «ZIK».

Згідно з повідомленням, у лікарні не хочуть розголошувати деталей про пацієнта. Відомо, що нещодавно він повернувся з Азії, але не з Китаю.

Зазначається, що це третій подібний випадок в Університетській лікарні у Кракові. Раніше в Малопольському воєводстві у пацієнта також підозрювали наявність коронавірусу, проте аналізи не підтвердили захворювання.

Нагадаємо, за минулу добу в Китаї від коронавіруса померло ще 150 осіб, в результаті чого кількість жертв зросла до 2 592. Загальна кількість підтверджених випадків захворювання коронавірусом на материку в даний час складає 77 150 осіб.

Нагадаємо, 22 лютого, на півночі Італії було зафіксовано 50 випадків зараження коронавирусной інфекцією COVID-19. У зв'язку з цим в одному з регіонів була припинена робота навчальних закладів.

Пізніше на території Італії через збільшення кількості випадків зараження коронавірусом ввели обмеження на пересування громадян.

В регіонах, де зафіксовані випадки коронавіруса COVID-19, почалася паніка. Італійці скупили майже всі продукти в супермаркетах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї знайшли вакцину від коронавірусу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити