image
 |  2 3 Лютого 2021 | 08:47

Бездарність і некомпетентність Зеленського розвалює систему національної безпеки, – Анатолій Вітів

Влада Зеленського сиплеться. В Україні відбуваються небезпечні процеси. Руйнується система захисту та національної безпеки. Система управління країною зайшла в колапс. А за нею на фарс перетворюється робота інститутів, які мали б забезпечувати суверенітет держави. І все це відбувається в умовах війни. Коли ворог на Сході зловтішно потирає руки та аплодує бездарності Зеленського і його правлячої команди з 95-го кварталу.

Про це повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Волинської "Свободи", керівник фракції націоналістів у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"За Зеленського в Україні фактично зникла така інституція, як СБУ. Друг дитинства Зеленського, екскерівник Кварталу 95 Баканов перетворює цю структуру в незграбну установу, яка паралізована, погрузла в корупції та інфікована російськими агентами. Перший заступник СБУ Дмитро Нескоромний виявився власником російського паспорту, завербованим російськими спецслужбами агентом та причетним до замовного вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ, яке він планував спільно з полковником «Альфи».

Вище командування армії теж деградує та розкладається зсередини. Командувач Медичних сил, Командувач Повітряних сил, Начальник Генерального штабу, Головнокомандувач Збройних Сил України подали в суд на міністра оборони. Це справжня фантастика для воюючої країни, коли генерали замість боротьби з зовнішнім ворогом, гризуться між собою. Судяться за майно, потоки, фінанси, з'ясовують стосунки і впливи. Якщо так піде далі, вся державна система управління впаде. Вже зараз для всіх, хто хоч трохи розбирається в політиці, очевидно, що потрібно знімати з посад голову СБУ та міністра оборони. Але Зеленський цього збагнути не спроможний", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санкції: Україна заблокувала телеканали Медведчука

"Керувати Кварталом 95 і країною – це дві великі різниці. Бездарність і некомпетентність Зеленського розвалює систему національної безпеки. І чим довше на посаді перебуватиме Зеленський, тим більше провалів варто очікувати. І тим більше ризиків поставатиме перед Україною", - резюмує Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити