image
 |  2 13 Серпня 2019 | 20:51

Безсмертний порівняв Зеленського з мишею, яка довірилась коту

Колишній перемовник у Тристоронній контактній групі Роман Безсмертний вважає, що президент Володимир Зеленський не розуміє поведінку президента РФ Володимира Путіна і «сунеться в пастку».

Про це він заявив в ефірі 24 каналу.

На його переконання, Зеленський має бажання припинити війну на Донбасі, однак не розуміє, з ким має справу.

«Він просто не розуміє, з ким має справу. Його свідоме переконання, що Путін у цій ситуації може бути якимось союзником. Але у цьому протистоянні він виглядає як миша, що довірилася коту. Цей кіт пограється з мишею, а потім він її покарає за це»,- заявив Безсмертний.

Нагадаємо, 13 серпня Зеленський звільнив Романа Безсмертного з посади представника України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі. Цю посаду він обіймав трохи більше місяця.

В Офісі президента у відповідь на запит щодо звільнення Безсмертного заявили, що зараз формують найбільш ефективну команду під керівництвом Леоніда Кучми.

Роман Безсмертний пов’язав своє звільнення зі своєю публічною позицією щодо загибелі українських військових під Павлополем та проведення параду на День Незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині викрили чоловіка, що шпигував на користь ворога

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити