image
 |  2 21 Січня 2018 | 08:57

Бійці Нацгвардії гратимуть у історичному екшні про бій під Крутами (ФОТО)

Уже четвертий день поспіль близько 150 військовослужбовців Президентської бригади Національної гвардії України знімають у фінальній сцені історичного екшну «Крути 1918. Захист».
Про це 20 січня 2018 року повідомили у Прес-службі НГУ.
Просто посеред поля неподалік села Підгірців, що на Київщині, гвардійці виконують ролі в масових сценах запеклого бою між українськими студентами та багатотисячною армією російської Червоної гвардії.
За словами одного із бійців, солдата Віктора Кирилюка, усі гвардійці задоволені від участі у знімальному процесі цієї стрічки.

До знімального майданчика нас привозять одразу з частини. Хоч робота триває від самого ранку й до пізньої пори, відношення організаторів кінознімання до нас чудове — своєчасне харчування та теплий чай забезпечено, — розповідає Віктор.

Кінострічка присвячена 100-річчю бою під Крутами, під час якого близько 300 українських студентів та гімназистів протистояли багатотисячній радянській армії. В основі сюжету лежить історія молодих людей — героїв свого часу, які самовіддано стали на захист Батьківщини. На тлі цих трагічних та водночас героїчних подій зароджується кохання головних героїв картини — Софії та Андрія.
Режисер стрічки Олександр Шапарєв розповів, що виготовлення фільму розпочалося ще на початку осені минулого року. За цей час було проведено кінознімання різної складності — від використання спец- та піротехнічних ефектів до участі тварин та каскадерів. На екранах кінотеатрів стрічку планують показати у жовтні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити