image
 |  5 27 Червня 2019 | 12:33

Більш недієвого керівництва району я не пам’ятаю, - Павло Карпюк про дует керівників Володимирщини

Більш недієвого керівництва Володимир-Волинського району я не пам’ятаю за все існування, - заявив на сесії районної ради голова фракції ВО «Свобода» Павло Карпюк.  

Про це інформує «ВолиньUA».

Так Павло Карпюк підсумував складання головою райради Романом Гуком своїх повноважень.

Націоналіст пригадав, що перші керівники району – голова райради Роман Гук і голова РДА обидва представники Блоку Петра Порошенка.

- Я 5 років тому думав, що обидва очільники району як представники президентської партії робитимуть все аби Володимир-Волинський район мав преференції. Більш недієвого керівництва району я не пам’ятаю за все існування. Не треба далеко ходити – районне керівництво не дуже відстоювало госпітальний округ, бо Гунчик сказав, що він не бачить його у Володимирі. Тепер ми закриваємо ФАПи по району. Сьогодні ліквідували ТМО у зв’язку з обіцянкою, що Володимир-Волинська міська рада десь там прийме Устилузьку лікарню. Вже про цілий район не говоримо, а хоча б за Устилузьку лікарню. Дорогу Верба-Коритниця по даний момент не ремонтують. І таких прикладів можна привести багато.

На переконання Павла Карпюка, зі слабким керівництвом району влада Володимира не рахується і приклад тому створення комунального підприємства для лікарні, де район навіть у співзасновники не взяли.

- Ми зараз тулимося до міста з позиції знизу. Можете мене не слухати, але отим людям, які в районі живуть – для них це важливо. За останні неповні 5 років район здав усі позиції як перед містом, так і в області. Керівництво це вже давно заслуговує піти, але шкода, що ми втратили 5 років для району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість того, щоб готуватись до жнив, аграрії відбиватимуться від перевірок, - волинський фермер про законодавчі нововведення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити