image
 |  5 23 Вересня 2021 | 15:01

Біля Луцька горіло підприємство (ФОТО, ВІДЕО)

23 вересня близько 7-ої години трапилася пожежа в металевій сушильній камері на території агропідприємства в селі Чаруків Луцького району.

Про це інформує ДСНС Волині.

Повідомлення про пожежу до Служби 101 надійшло о 7:00.

О 07:12 до місця події прибула чергова варта рятувальників. Загалом на місці події зосереджені сили і засоби 1-ої і 2-ої Державних пожежно-рятувальних частин міста Луцька Головного управління ДСНС України у Волинській області, а також місцевої пожежної охорони села Чаруків. На місці події працювали дві ланки газодимозахисної служби. На гасіння були подані два водяні стволи СПРК, ще два стволи – на захист суміжних конструкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку автівка провалилася колесом у відкритий люк (ФОТО)

З’ясувалося, що вогонь охопив металеву сушильну камеру із соняшниковим насінням заввишки 24 метри. Силами бійців ДСНС о 08:10 пожежа була локалізована, о 10:20 – ліквідована. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих немає.

Причина пожежі та обсяг завданих нею збитків встановлюються. За попередніми даними, займання спричинене порушенням технологічного процесу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити