image
 |  250 17 Жовтня 2024 | 11:52

Біля Луцька керманич їздив пʼяним у комендантську годину

На 34 тисячі гривень оштрафували керманича, який біля Луцька їздив п’яним у комендантську годину. Крім того, його на три роки позбавили водійських прав.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду, пишуть Волинські новини, інформує ВолиньUA. 

Інцидент стався після опівночі 19 липня 2024 року в селі Прилуцьке Луцького району. Поліцейські спинили Руслана Я., який керував автомобілем Opel Omega в стані алкогольного сп’яніння. Огляд проводився в медичному закладі КП «ВОПЛ м. Луцька», де й підтвердили вміст алкоголю в крові.

Згодом з’ясувалося, що чоловік вчинив таке правопорушення вдруге за рік. У червні постановою Залізничного районного суду м. Львова керманича оштрафували на 40 800 гривень з позбавленням водійського посвідчення на шість років. Тоді його судили за трьома статтями

На судове засідання в Луцьк порушник не з’явився, хоча його належним чином повідомляли про дату та місце розгляду справи. 

Його дії кваліфікували за ч.2 ст.130 КУпАП, тобто як керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп`яніння. Вина також підтверджується протоколом, постановою про притягнення особи протягом року до адмінвідповідальності, відеозаписом з місця події.

Суд визнав Руслана Я. винним та призначив 34 тисячі гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок аварії загинула 69-річна жінка: деталі смертельної ДТП у Луцькому районі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити