image
 |  0 10 Грудня 2018 | 13:09

Біля студентського гуртожитку у Києві сталася бійка, яка переросла у стрілянину

У Києві на вулиці Борщагівській між двома компаніями виникла бійка, у результаті якої учасники застосували газові балончики, а один з них здійснив постріли вгору з пістолета, внаслідок події тілесні ушкодження отримало двоє осіб.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Зазнається, що після повідомлення про те, що біля гуртожитку на території Київського політехнічного інституту виникла суперечка між двома компаніями,на місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група територіального управління поліції та лікарі "швидкої".

"Правоохоронці встановили, що між учасниками інциденту спочатку виникла словесна перепалка, а потім розпочалася бійка із застосуванням газових балончиків. Крім того, один з учасників вистрілив кілька разів вгору", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, внаслідок бійки постраждало двоє осіб, які звернулися за допомогою до медичного закладу. З місця працівники поліції вилучили гільзи із невстановленої зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох співробітників МОЗ викликали на допит через закупівлю ліків

Повідомляється, що правоохоронці встановили усіх учасників конфлікту, які надаватимуть пояснення в управлінні поліції.

Слідчим відділом Солом'янського управління поліції вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити