image
 |  2 19 Березня 2018 | 06:30

Благодійність рятує життя: в Луцьку збирали кошти для 3-річної дівчинки (ФОТО)

У Луцьку відбулася благодійна  виставка дитячих робіт «Діти заради дітей», метою якої є збір коштів для лікування 3-річної Міланочки Медвецької.
Захід пройшов у неділю, 18 березня в арт-галереї «Образ», - інформує власкор «ВолиньUA».
Ця маленька дівчинка перенесла операцію з трансплантації печінки. Попри те, що стан здоров’я Міланочки  покращився, їй все ж потрібне термінове обстеження в клініці Ісметт, яке коштує близько двох тисяч євро.
Допомогти  Міланочці взялася луцька художниця Наталія Грабовецька, вона ж - керівник арт-галереї «Образ». До благодійної акції приєдналися усі небайдужі. За словами організатора, вона не вперше влаштовує такий захід. ЇЇ благодійність розпочалася невеликими кроками ще зі шкільних років.
Спільними зусиллями відвідувачам виставки презентували роботи учнів художніх шкіл, також вони змогли насолодитися щирим дитячим співом, який усім сподобався. Бажаючі могли придбати дитячі роботи, виручені кошти яких передані для батьків хворої 3-х річної дівчинки Міланочки Медвецької.
На цій зустрічі була присутня як маленька дівчинка, так і її мама Ольга Проніна. Жінка висловила подяку усім, хто прийшов допомогти її донечці, незважаючи на холодну погоду, а особливо діткам, які прийшли у свій вихідний і зачарували співом присутніх.
На завершення акції організатори влаштували майстер-клас із розмальовування печива. Дітки охоче прикрашали смакоту у вигляді янголят і були дуже зацікавленні цим процесом.
Завдяки небайдужим людям Міланка може жити! Якщо комусь цікава подальша доля маленького янголятка, слідкуйте за новинами у соціальній мережі «Фейсбук».





















 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити