image
 |  0 20 Жовтня 2019 | 11:57

Близько 80 тисяч мешканців Луганщини – без води через борги за електрику

Близько 80 тисяч мешканців центральної та південної частини Лисичанська, Привілля та Новодружеська Луганської області перебувають без централізованого водопостачання з 18 жовтня, - пише "Українська правда".

Джерело: ДСНС, ЛКСП "Лисичансьководоканал" 

За даними надзвичайників, відсутність водопостачання пов'язана із відключенням від електропостачання 3 насосних станцій "Лисичанськводоканал" ("ГТВ", "Білогорівська" та "Боровська") у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію.  

"Протягом доби 19 жовтня підрозділами ДСНС населенню та на об’єкти інфраструктури підвезено 140 кубометрів технічної води", - повідомили у відомстві.

У свою чергу, на "Лисичанськводоканалі" про отримання попередження від ТОВ "Луганське енергетичне об’єднання" про повне припинення постачання електричної енергії з 9:00 18 жовтня за борги повідомляли ще 3 жовтня.

За даними компанії, заборгованість виникла до 1 січня 2019 у сумі понад 167 млн. грн., з них 142 210 626 грн - за активну електроенергію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: То з чого ж насправді почався Донбас?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити