image
 |  4 25 Листопада 2018 | 22:57

«Бляхарі» вимагають адекватного і доступного розмитнення, – Андрій Бадзюнь

«Підтримую дії громадян України, які заблокували митні переходи, адже ми живемо в цивілізованій країні. Розмитнення всі хочуть оплатити, але адекватне розмитнення, доступне розмитнення, а не таке, як прийняла Верховна зрада. І розмитнення має бути доступне всім громадянам України».

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Іваничівської районної ради, свободівець Андрій Бадзюнь.

«Сьогоднішній мій ранок розпочався зі шквалу телефонних дзвінків. Прості сільські, міські жителі запитували, що їм тепер робити. Адже відсьогодні вже не має транзиту 5-10 днів, і ніхто не попереджав, що на митниці, аби в’їхати до України, потрібно сплатити кілька тисяч євро чи то доларів», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підвищення ціни на газ – це зашморг на шиях простих українців, – Андрій Бадзюнь

«Чому в тій же Польщі розмитнення від 50 до 500 ум. од.? Звертаюсь до правлячої коаліції: в нас що, найбільші заробітні плати в Європі? щоб за авто, яке коштує тисячу, заплатити дві чи три тисячі?!» – задає риторичне запитання Андрій Бадзюнь.

На його думку, владі вдалося інформаційно розколоти суспільство. Донести, що “бляхарі” не такі: порушення створюють, не хочуть податків сплачувати і таке інше…

«Але ж тепер зрозуміло, для чого це робилося... Я розумію, чого хоче досягти олігархічна влада. Щоб частина виїхала за кордон, а іншу частину просто “купити” на наступних виборах…» – резюмує свободівець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити