image
 |  2 28 Вересня 2018 | 16:54

Бондар каже, що активісти налякали дорослих відпочивальників у заказнику «Воротнів»

Активісти і журналісти, які приїхали до Молодіжного центру в державному заказнику «Воротнів», налякали дорослих чоловіків, які мирно відпочивали на його території і були змушені закритися в будинку.
Про це в.о обов'язків голови Держлісагенства України Володимир Бондар заявив під час прямого телеефіру на телеканалі "Нова Волинь" у програмі «Протилежний погляд».
Перед тим, як пояснювати нічний шабаш, який відбувся у заказнику «Воротнів», Володимир Бондар показав фото "обкомівських дач" і заявив, що лісівники своїми силами привели їх до ладу.
Також він заявив, що на території заказника державну власність можна здавати в оренду.
«Активістам було неясно, чому туди вкладають гроші. Якщо функціонує лісівничий центр, то він має функціонувати за якісь гроші. От ми і вирішили здавати на ніч приміщення в оренду. Людина замовила послугу про оренду - і приїхала відпочивати. Там не було дівчат легкої поведінки і спиртного. А тут приїхали активісти - і почали світити ліхтариками. Люди злякалися - і не виходили 4 години. Все це - політика», - пояснив свою позицію Володимир Бондар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічні розваги, «тітушки» і стрілянина – новий «бєспрєдєл» у відомстві Кватирка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити