image
 |  2 28 Вересня 2018 | 17:26

Бондар назвав неадекватними журналісток, які приїхали в заказник «Воротнів»

Виконувач обовязків голови Держлісагентства України Володимир Бондар заявив, що не можна адекватно сприймати жінок-журналістів, які прибули у заказник «Воротнів» у нічну пору доби та почали знімати події у Молодіжному лісівничому центрі на камери. Про це посадовець сказав під час прямого телеефіру на телеканалі "Нова Волинь".
«Чому там перебував депутат Павло Данильчук – це ясно. Він хотів охороняти лісгоспи. Але йому не дали. Тому він там. А чому там дівчата, які загралися в театр? Життя – не театр. Це людські долі. Як можна адекватно сприймати жінок, які ходять годинами з камерами і знімають чоловіків?» - заявив посадовець.

Також Володимир Бондар ні словом не обмовився про "тітушок", які виводили чоловіків із Будинку рибалки, однак його роздратувала присутність у заказнику активістів.
«На якій підставі приїхали ці люди? Вони мають право вимагати і запитувати, що відбувається? Ні!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракція ВО «Свобода» у Волинській облраді вимагає від правоохоронців розібратися із шабашем у заказнику «Воротнів»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити