image
 |  13 4 Квітня 2018 | 11:48

Бондар строїть із себе дєвствєнніцу з борделю, - депутат Грицюк

Заступник голови Держлісагентства України Володимир Бондар не розібрався у проблемах лісовій галузі та не веде боротьби з корупцією.
Про це під час сесії облради 4 квітня 2018 року заявив депутат Анатолій Грицюк.
Під час обговорення проекту звернення до Прем’єр-міністра України, Міністра екології та природних ресурсів України щодо протиправного використання лісових ресурсів у окремих районах Волинської області депутат Анатолій Грицюк розкритикував роботу заступника голови Держлісагентства депутата Волинської облради Володимира Бондаря.
«На час створення підприємство «Волиньоблагроліс» було прибутковим, ділову деревину продавало на 20-30% дешевше, ніж держлісгоспи, дешевше відпускало дрова для шкіл та держустанов. На жаль, вчитель історії компартії Бондар не розібрався у лісовій галузі, хоча говорить зараз, як начебто фахівець. Якщо така політика триватиме, то за декілька років на Волині не буде якісної ділової деревини».

Також Анатолій Грицюк прокоментував інформацію про те, що його родина завдає шкоду лісу, маючи власну пилораму.
«Мій брат із групою друзів справді отримав у спадок пилораму після розвалу колгоспу. Але якщо він порушує законодавство, то нехай його покарають, відповідно до закону. Лісова галузь Волині приносить 300 мільйонів державному та 78 мільйонів – місцевому бюджету, при цьому маючи 150 мільйонів кредитної заборгованості. 50% цехів в області вже роздали сватам, братам, рідним та близьким, а Володимир Бондар строїть із себе дєвствєнніцу з борделю», організовуючи корупційні схеми, які знищують лісову галузь Волині», - заявив депутат Анатолій Грицюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити