image
 |  2 23 Лютого 2021 | 10:56

Боратинські споpтсмени вигpали волинський чемпіонат з лижного туризму (ФОТО)

Команда села Промінь Боратинської громади здобула перше місце в особистому та командному заліках на відкритому Чемпіонаті області з лижного туризму. Всього до змагань долучилися шість команд із різних громад Волині.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Поблизу села Гаразджа 20-21 лютого учасники долали різні етапи змагань, – повідомили у Волинському центрі національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.

Серед етапів змагань — підйом по схилу «ялинкою», підйом та спуск по схилу «драбинкою», підйом та спуск із самостраховкою, траверс із самостраховкою і швидкісний спуск та спуск із гальмуванням.

В особистих змаганнях серед хлопців на дистанції «Лижний маршрут» перемогу здобули Назарій Савонік, Назар Луппов, Ілля Новосад. Серед дівчат перемогу отримали: Іванна Яриз, Єлизавета Ільчук і Маргарита Яриз.

У підсумку двох днів перше місце отримали лижники з села Промінь Боратинської громади, друге місце — спортсмени із КЗ «Дубенська районна станція юних туристів», третє місце — лижники Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів -2.

Також нагороди отримали спортсмени команд Камінь-Каширської міськради, Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів -1 та міського центру туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцькради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі боксери пpивезли тpи золоті медалі з турніру в Польщі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити