image
 |  7 1 Жовтня 2019 | 11:19

Борець луцького клубу став срібним Чемпіоном Європи із бойового самбо

Спортсмен та тренер клубу GARDA Дмитро Ковальчук виборов срібло на Чемпіонаті Європи із бойового самбо. Змагання відбулися 27-28 вересня у польському місті Жешув.

Про це інформує прес-служба клубу GARDA.

Дмитро змагався у категорії юніорів. Відпрацював три сутички. Перші дві виграв в українця та поляка дострокового, застосувавши больові та задушливі прийоми. У фінальній третій сутичці він боровся із українцем з Києва Артуром Озмановим. Програвши йому по балах, Дмитро здобув срібло у Чемпіонаті.

«Я виступав вперше на міжнародній арені. Це був для мене новий досвід. Я інтенсивно тренувався ще за два місяці до Чемпіонату. Велику частину часу виділив на психологічну підготовку. І вважаю, що це дуже мені допомогло виступити на рівних проти більш досвідченого суперника й програти йому лише по балах. Тепер я маю ще більше мотивації працювати над собою і готуюся до зустрічі з Артуром на Кубку України. Тож, ще побачимося», — заявив Дмитро Ковальчук.

Участь спортсмена у змаганнях була можливою завдяки постійній підтримці компанії «WEST AUTO HUB».

До слова, волинська збірна, яку представляли спортивні клуб GARDA та «Воїн», загалом привезли додому такі здобутки:

Іван - І місце,

Юрій Пасич - І місце,

Іван Мельничук - І місце,

Максим Бухалюк - ІІ місце,

Вадим Ковальский - ІІ місце,

Дмитро Ковальчук (GARDA) - ІІ місце,

Андрій Місюк - ІІІ місце,

Богдан Лабудяк - ІІІ місце.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити