image
 |  7 21 Грудня 2019 | 14:46

Пошуки не полишав: волинський центр зайнятості допоміг віднайти роботу АТОвцю

Ковельський міськрайонний центр зайнятості допоміг працевлаштуватися волинянину, який повернувся з війни на Сході.

Про це інформує Волинський обласний центр зайнятості.

Через війну на Сході України долі багатьох людей розділилися на «до» і «після». Тисячі громадян, полишивши звичний побут, стали на захист нашої незалежності. Тож важливо, щоб ті, хто відстоював нашу країну у боротьбі з ворогом, віднайшли себе у житті поза військом. 

Комусь було простіше з адаптацією, бо вони повернулися на попереднє місце роботи, до звичного колективу й добре знаних обов’язків. Іншим – складніше, адже починати потрібно було з чистого аркуша. Так сталося і в житті пана Сергія, котрий сумлінно служив Україні кілька років. Однак боєць не занепав духом, а відразу почав пошуки роботи. Звернувся до служби зайнятості, але й самостійні пошуки не полишав. Пробував себе у всьому: тимчасово працював в охороні, завідувачем складу. Зрештою, в черговий раз лишившись без роботи, звернувся до сектору рекрутингу Ковельський міськрайонний центр зайнятості. Під час спілкування рекрутер дізналася про освіту, досвід роботи та навички, якими володів шукач, а також про очікування щодо посади, заробітної плати та графіку.

Читайте також: Депутата Волиньради помітили в столичному ресторані на дні народженні Луценка

Опісля фахівець зазначила, що працівника з такими навичками хотіли б бачити у колективі кількох підприємств і розповіла про підходящі актуальні вакансії на кожному з них. Пана Сергія зацікавила робота машиніста котельні у школі, адже для нього графік був одним із основних чинників, що впливали на ухвалення рішення.

Поспілкувавшись із керівником навчального закладу, пан Сергій пройшов навчальні курси, які надають допуск до роботи у котельні, й успішно розпочав виконувати обов’язки.

Можливо, це ще не кінець у пошуках роботи, адже пан Сергій планує вдосконалити водійські навички. Проте вже зараз він продовжує бути корисним суспільству й не стоїть осторонь від життя.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити