image
 |  7 24 Травня 2021 | 19:03

«Боротимуся з націоналістами»: нардеп Шевченко про кроки після виключення з фракції «Слуга народу» (ВІДЕО)

Виключений із фракції "Слуга народу" нардеп Євген Шевченко планує боротися, за його словами, з націоналістами, але при цьому називає себе патріотом України.

Шевченко заявив, що не боїться переслідування з боку влади за дружбу з Олександром Лукашенком, - передає Цензор.НЕТ із посиланням на PavlovskyNEWS.

Шевченко зазначив, що новина про виключення з фракції СН порадувала його. Небажання самому йти він пояснив політичним піаром, оскільки давно вже хотів залишити "слуг".

Шевченко заперечує зв'язок Із главою ОП Єрмаком і створення політичного проєкту для відбору голосів в ОПЗЖ. Нардеп наголосив, що зараз у нього нібито протистояння з Єрмаком, через що, за його словами, його перестали запрошувати в ефіри телеканалу "Наш".

Раніше депутатська фракція "Слуга народу" виключила зі свого складу народного депутата Євгена Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ryanair у заяві про події у Мінську «не помітив» винищувач і арештів пасажирів

Як повідомлялося, народний депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко 20 квітня провів у Мінську зустріч з Олександром Лукашенком, який захопив владу в Білорусі. 23 квітня на засіданні фракції "Слуга народу" було ухвалено рішення провести голосування через збір підписів щодо подальшої участі депутата Євгена Шевченка в складі фракції.

Нагадаємо, 23 травня в Мінську було екстрено посаджено літак компанії Ryanair, який виконував рейс Афіни-Вільнюс, нібито через закладену на борту бомбу. Вибухового пристрою не знайшли. Серед пасажирів був опозиційний блогер, засновник телеграм-каналу NEXTA Роман Протасевич. Його затримали білоруські силовики.

У ЄС закликали Білорусь відпустити пасажирів рейсу з Афін до Вільнюса, включно з Протасевичем, інакше загрожують наслідки. Водночас "слуга народу" Євген Шевченко порадів затриманню білоруського опозиційного блогера.

В авіакомпанії Ryanair заявили, що про загрозу на борту повідомили диспетчери з Білорусі, вони ж дали вказівку перенаправити літак в аеропорт Мінська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакомпанії почали облітати територію Білорусі, не чекаючи офіційних рішень, – ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити