image
 |  0 4 Лютого 2020 | 09:53

Борцівські топ-клуби Волині зустрілися на татамі (ФОТО)

У неділю, 2 лютого, вперше у Дитячій юнацькій спортивній школі № 2 міста Луцька відбувся Чемпіонат Волині та Луцька із грепплінгу та панкратіону. На татамі зустрілося більше сотні борців міста й області.

Про це «ВолиньUA» повідомили у клубі GARDA.

Черговий етап борцівських чемпіонатів організувала Волинська обласна федерація панкратіону, грепплінгу та бразильського джиу-джитсу спільно із Федераціями панкратіону та грепплінгу України та спортивним клубом GARDA за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та компанії WEST AUTO HUB.

Участь у змаганнях взяли найвідоміші борцівські клуби Волині: GARDA, «Воїн», Pride та Легіон. На татамі помірялися силами та борцівськими вміннями 110 спортсменів віком від 9-18 років та дорослі від 18 років.

«Це був черговий чемпіонат із грепплінгу та панкратіону, який організовує наша Федерація. Вони дуже схожі між собою. Але саме періодичне проведення таких чемпіонатів дуже важливе для вимірювання рівня боротьби спортсменів у області, а також виявлення найкращих, які в подальшому зможуть уже представляти Волинь на національному рівні. Мушу зазначити, що конкуренція на Волині висока, і це не може не тішити», – додав голова Волинської обласної Федерації панкратіону та грепплінгу та бразильського джиу-джитсу Михайло Савчук.

Призери проведеного Чемпіонату будуть представляти Волинську область на Чемпіонаті України з панкратіону та грепплінгу, який весною відбудеться у Івано-Франківську.

Додамо також, що найближчий чемпіонат, який організовуватиме команда клубу GARDA відбудеться у березні 2020 року із бразильського джиу-джитсу, на який з’їдуться сотні спортсменів з усієї України.

Подія можлива завдяки підтримці партнерів і спонсорів. Це: Вікторія Шляхтич та Julia Rykovska (компанія WEST AUTO HUB), Alexey Shmigel, родина Маковських, Валентин Слуцкий (ФГ «Агроком»), «Printing Lutsk».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пройде Відкритий чемпіонат міста та області з панкратіону та грепплінгу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити