image
 |  4 3 Березня 2020 | 21:37

Борцівським досвідом у Луцьку ділився віце-чемпіон світу з бразильського джиу-джитсу

В останній день зими до Луцька завітав віце-чемпіон світу, двохкратний чемпіон Європи, шестиразовий чемпіон України із бразильського джиу-джитсу Ярослав Блажко. Волинь він відвідав, аби поділитися борцівським досвідом із місцевими спортсменами.

Приймав чемпіона із Кропивницького спортивний клуб GARDA. Дводенний навчальний семінар зібрав борців із Волині, Рівненщини та Івано-Франківська.

Ярослав Блажко – володар коричневого поясу у бразильському джиу-джитсу. Також він вважається одним із найкращих джитсерів України, зокрема у техніці боротьби з, так званої, позиції «de la riva». Саме цією технікою він поділився із учасниками семінару, посилаючись на досвід боротьби на світовому рівні. Головним меседжем Ярослава був заклик звертати увагу на деталі, адже саме вони допомагають йому перемагати у поєдинках.

«Я хочу, щоб ви після цього семінару, коли роз’їдетеся по своїх спортивних залах, не відпрацьовували техніки, які я показав. Я хочу, щоб ви звернули увагу не так на техніки, а на ось ті деталі, які я пояснював, і про які мільйон разів казав. Рівень борця залежить не від того, скільки технік ви знаєте, а як ви вмієте щільно боротися, куди правильно підкрутитися, взяти гачок. Ось із таких деталей складається вся боротьба», – пояснив Ярослав Блажко. 

Захід був можливий завдяки постійній підтримці партнерів клубу GARDA. Це: компанія WEST AUTO HUB, Alexey Shmigel, Vita Club Gym та Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради, – повідомляють у клубі GARDA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юний волинянин пропагував «русскій мір» в Англії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити