image
 |  2 26 Квітня 2021 | 20:40

Британські ліві звинуватили сир у расизмі

У Британії представники руху «Extinction Rebellion» закликають до обмеження кількості молочних продуктів у шкільних меню.

Про це повідомляє «Політична теологія».

Із такою вимогою виступила учасниця руху Елісон Плаумер, яка оприлюднила тематичну петицію.

«Extinction Rebellion» – це радикальний екологістський рух, який у той же час відстоює інші ідеї сучасного лівацького порядку денного, зокрема «антирасизм». Публікуючи петицію щодо обмеження кількості молочних страв, Плаумер ствердила, що тваринництво шкодить довкіллю, а також апелювала до необхідності боротьби з расизмом.

«Можна стверджувати, що наявність великої кількості страв із молочними продуктами містить елемент расизму, адже 65% населення світу не переносять лактози, зокрема зі спільноти чорних, азіатів та етнічних меншин», – заявляла активістка у березні.

Відтак у британських ЗМІ навіть почалися дискусії на тему «Чи є сир расистським?»

Нагадаємо, кілька британських університетів запроваджують «інклюзивне оцінювання», спрямоване на подолання різниці в успішності білих та небілих. Студентам будуть пробачати орфографічні помилки. Вимогу хорошого знання англійської мови вважають застарілою, а саме «однорідно північноєвропейською, білою, чоловічою, елітистською».

Наприкінці минулого року Королівський коледж Комбриджу та компанія BBC вплуталися в скандал через різдвяний концерт дитячого хору, всі учасники якого були представниками корінного європейського населення.

Як повідомлялося, у березні Папа Франциск оприлюднив нове послання, присвячене кліматичним змінам. Також у Ватикані презентували документ «Душпастирські напрямні щодо вимушених переселенців з причини змін клімату», підготовлений відділом у справах мігрантів і біженців Дикастерії сприяння інтегральному розвитку людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Румунія включилась у «війну дипломатів» і висилає заступника військового аташе Росії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити