image
 |  5 31 Липня 2019 | 10:34

Будинок дає тріщину: лучани скаржаться на застій каналізаційних вод у підвалі

Лучанам знову заважає сморід. Цього разу мешканців багатоповерхівки турбує застій каналізаційних вод у підвалі. Люди кажуть – це приносить чимало незручностей, однак чиновники лише годують обіцянками.

Мешканці Привокзальної, 9 у Луцьку вже не один сезон потерпають від смороду. Джерелом неприємного запаху, називають каналізаційні води, які збираються у підвалі. Почалася проблема після облаштування в дворі тепло магістралі.

У цьому підвалі облаштований елеваторний вузл, тобто мережа труб, за допомогою яких багатоквартирний будинок підключають до загальної тепломережі.

Окрім смороду, проблема приносить мешканцям багатоповерхівки чимало інших незручностей.

В ЖЕКу кажуть, про проблему знають, однак вирішити її не так просто, адже до цього причетні мережі Луцьктепла та Луцькводоканалу.

За словами працівників Луцькводоканалу у більшості містах комунікації завжди перетинаються і їх витоки часто можуть потрапляти у підвальні приміщення. Причин може бути Підвальний сморідбагато, в даній ситуації забиті зовнішні каналізації.

Читайте також: У селищі на Волині люди вимагали повернути лікарів до їхнього медзакладу

Так звані затори на каналізаційних мережах, фахівці обіцяють усунути. Однак мешканцям усіх будинків радять пильніше стежити за тим, що викидають.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити