image
 |  0 17 Листопада 2021 | 13:47

Будівлю волинської лікарні, яка вже почала руйнуватися, придбав депутат

Недобуд, який роками стояв пусткою, викупила фірма депутата Волинської облради.

Про це інформують Волинські новини.

Нагадаємо, Луцька міська рада виставила на продаж недобудований терапевтичний корпус лікарні у Горохові, де колись хотіли надавати комплекс водолікувальних процедур.

Аукціон з продажу майна відбувся 8 листопада. Стартова ціна лоту була 996 800 гривень. Під час торгів вартість майна зросла до 1,82 мільйона гривень

Свої пропозиції подали три учасники, переможцем торгів визначили ПП «Ната-Буд», яке запропонувало найбільшу суму.

До слова, власником ПП «Ната-Буд» є депутат обласної ради Микола Буліга.

Будівництво 5-поверхового терапевтичного відділення у Горохові поблизу центральної районної лікарні почали близько 30 років тому. Проте після зведення коробки роботи зупинилися, а будівля площею близько 10 тисяч квадратних метрів простоює та руйнується.

Свого часу тут планували побудувати терапевтичний корпус з басейнами, де б проводили водолікувальні процедури. Наразі об’єкт готовий на 54% і для громади потреби будувати новий корпус лікарні давно немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти розповіли про корупцію у сервісних центрах Волині

У 2016 році недобуд пропонували віддати на житло для пільговиків, добудувавши на умовах співфінасування, проте ця ідея теж не отримала продовження. Згодом в райраді планували залучити інвестора, проте й цього зробити не вдалося. Зрештою довгобуд вирішили продати.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити