image
 |  4 11 Грудня 2019 | 09:50

Бюджетні призначення із доходів місцевих бюджетів Волині виконані на 105,5%

Бюджетні призначення із доходів місцевих бюджетів Волині, передбачені розписом, виконані на 105,5 відсотка. Із загальної суми надходжень місцевих бюджетів, а це 4.2 мільярда гривень протягом січня-листопада 2019 року, понад 2,8 мільярда гривень – сплачений податок на доходи фізичних осіб.

Про це «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.

«Розуміючи, що саме ПДФО – основне джерело наповнення бюджету області, фахівці податкової служби працюють у трьох пріоритетних напрямках. Насамперед, ми приділяємо максимум уваги питанням виплати легальної зарплати, повній сплаті ПДФО при розрахунку з громадянами за земельні паї та залучаємо додаткові надходження в сезон заготівлі», - про це учасників наради у Волинській ОДА поінформував в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що саме завдяки заходам з легалізації праці вже досягнуто досить вагомого фінансового ефекту для бюджету. Зокрема, впродовж цього року комісіями та робочими групами на місцях проведено 350 рейдів, під час яких перевірено майже 3 тисячі місць здійснення діяльності, виявлено 884 неоформлених найманих працівники та 176 фактів здійснення діяльності без реєстрації.

«Завдяки спільним зусиллям фахівців ДПС та органів місцевої влади трудові відносини офіційно оформлені з 879 особами, ведення підприємницької діяльності зареєстрували 172 особи. А фінансовим результатом роботи стали додаткові щомісячні надходження до бюджетів податку на доходи фізичних осіб в сумі 779 тисячі гривень, військового збору - 65 тисяч гривень. та 950 тисяч гривень єдиного соціального внеску», - наголосив Сергій Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник Волинської ОДА отримав хабар: поліція повідомила деталі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити