image
 |  2 22 Липня 2019 | 09:46

Бухгалтера луцької «України», яка завдала шкоди вишу на 3 мільйони, не каратимуть

Головну бухгалтерка Луцького інституту розвитку людини Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», яку обвинувачували у службовій недбалості, яка завдала вишу шкоди на майже 3 мільйони гривень, не каратимуть.

Ухвалу про звільнення її від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності виніс днями Луцький міськрайонний суд, - повідомляє «ВолиньPost».

Нагадаємо, внаслідок неналежного виконання обов’язків посадовицею, яка не здійснювала своєчасного нагляду за оприбуткуванням готівки й неякісно контролювала роботу підпорядкованих працівників бухгалтерії, у касу вузу не надійшли сплачені студентами за навчання з січня по серпень 2011 року кошти на загальну суму 2894853 гривні.

Жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України, у березні цього року.

Читайте також: «Ростять малоросів»: скандальна дискотека у дитячому таборі на Волині (ВІДЕО)

Утім, 17 липня вона подала клопотання про звільнення її від кримінальної відповідальності, у зв`язку із закінченням строків давності притягнення її до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження відносно неї.

Суд задовольнив клопотання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити