image
 |  2 8 Квітня 2018 | 16:12

Бунт у Миколаївському СІЗО: в'язні відмовилися повертатися в камери з прогулянки

Дехто з в'язнів мали ознаки наркотичного та алкогольного сп'яніння. Дехто з в'язнів мали ознаки наркотичного та алкогольного сп'яніння.
Про це 08 квітня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».
У слідчому ізоляторі Миколаєва у неділю, 8 квітня, частина підозрюваних відмовилася заходити в камери.
Про це повідомляє «Преступности.НЕТ» з посиланням на інформацію пенітенціарної служби.
За наявною інформацією, вранці близько 50 людей вийшли на прогулянку, а після відведеного на це часу відмовилися повертатися в камери. При цьому деякі з них мали ознаки наркотичного та алкогольного сп'яніння.
Зі слів співрозмовника видання, винуватцем події є громадянин Грузії Артур Саядов, який підозрюється у скоєнні низки крадіжок. Через непокору в'язнів чергові підняли тривогу і повідомили про те, що відбувається в Нацполіцію. Зараз адміністрація намагається викликати в СІЗО всіх співробітників установи і веде переговори з підозрюваними.
Крім того, адміністрація ізолятора не може залучити поліцію або спецназ для припинення заворушень – такі дії повинні узгодити в Мін'юсті, який курирує пенітенціарну службу.
За наявною інформацією, ряд підозрюваних порушує порядок та ображає співробітників СІЗО вже протягом двох тижнів. У зв'язку з цим керівництво ізолятора рекомендувало жіночій частини колективу не виходити на роботу.
У відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Миколаївській області виданню підтвердили інформацію, що на лінію "102" з СІЗО надійшов сигнал про відмову декількох десятків підозрюваних заходити в камери.
Зараз по периметру ізолятора також знаходяться співробітники патрульної поліції і Нацгвардії в екіпіровці, щоб уникнути ймовірних спроб підозрюваних втекти з території СІЗО.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити