image
 |  2 14 Січня 2021 | 23:31

Бурштинові рейди: у сусідній області копи та спецпризначенці виїхали на масштабне відпрацювання (ВІДЕО)

Двадцятеро затриманих, вилучені мотопомпи та пожежні рукави. Понад сотня поліцейських та спецпризначенців виїхали на масштабне відпрацювання бурштинових районів Рівненської області. Кажуть, після різдвяних свят старателі активізувалися.

Так, під час перших відпрацювань у восьми урочищах та за результатами проведених обшуків правоохоронці вилучили 20 мотопомп кустарного виробництва, близько чотирьох кілограмів «сонячного» каміння, один із яких — вагою 1 кілограм 690 грамів, 41 шланг, 40 тичок та інше обладнання для незаконного промислу. Крім того, поліцейські викрили на клондайках 25 осіб, які доставлені до відділень поліції для проведення слідчих дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Душитель луцького Майдану»: люстрований волинський міліціонер отримав 700 тисяч компенсації

До рейдів залучені придані сили поліції Рівненщини, зокрема бійці роти поліції особливого призначення, спецпризначенці КОРДу, працівники підрозділу тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Рівненській області, оперативного штабу та військовослужбовці Нацгвардії.

Як зазначив начальник поліції Рівненщини Олексій Камишанський, основна мета відпрацювань – забезпечення порядку та законності у поліських районах.

Детальніше - у сюжеті ТСН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити