image
 |  0 20 Серпня 2018 | 07:24

Був людиною справи і часто критикував вузьколобість суспільства, - командир «Січі» про загиблого волинянина

Керівник ВО «Свобода» Олег Тягнибок розповів, яким був загиблий на Сході Герой, свободівець Василь Крищук.
Про це він пише на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.
«Сумуємо... 18 серпня 2018 року, під Золотим на Луганщині загинув Побратим, старший солдат 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, свободівець з Волині Василь Крищук, псевдо «Скіт».
Василь віддав життя в бою з диверсійно-розвідувальною групою ворога, яка відкрила вогонь зненацька. В бою було троє поранених. Наш побратим загинув від ворожої кулі в серце, яка пройшла збоку від бронижилета.

Василь Крищук народився 23 березня 1982 року, родом з Володимир-Волинського. За фахом – будівельник, закінчив Володимир-Волинське ВПУ.
Василь був переконаним націоналістом, активним учасником Революції гідності, вже з липня 2014 року пішов захищати Україну в лавах батальйону «Січ».
Голова ВО "Свобода" посилається також на слова командира 4-ї роти батальйону «Січ» Максима Морозова (псевдо "Лютий"), разом із яким захищав нашу землю від ворога загиблий.
«Василь був людиною справи, виконавчий, як і належить солдату. У вільний час багато розповідав про сім’ю та часто критикував вузьколобість суспільства, байдужого до нашої історії та проблем сьогодення», - згадує нинішній командир 4-ї роти «Січ» Максим Морозов.

Вдома у нього залишились любляча мати, дружина та двоє малолітніх дітей.
Вічна пам’ять! Герої не вмирають!», - йдеться у дописі.
Нагадаємо, 18 серпня на Донбасі загинув волинянин Василь Крищук, боєць 14 ОМБр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як загинув у бою боєць із Володимира-Волинського? (ПОДРОБИЦІ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити