image
 |  0 18 Серпня 2018 | 20:37

Як загинув у бою боєць із Володимира-Волинського? (ПОДРОБИЦІ)

Під Золотим на Луганщині загинув боєць 14-ї ОМБр свободівець Василь Крищук, 1982 року народження, житель міста Володимир-Волинський. 
Про це повідомляє на своїй сторінці в мережі Фейсбук перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик.
Волинянин Василь Крищук загинув під час бою на блок-посту з ворожою російською ДРГ, яка відкрила вогонь зненацька. В тому бою - троє поранених наших захисників, один - тяжко. Наш побратим загинув від ворожої кулі в серце, яка увійшла збоку від "броніка".
Вдома у нього залишились дружина і двоє малолітніх дітей, любляча мама...
«Знову - сумна звістка. Сьогодні, 18 серпня 2018 року, під Золотим на Луганщині загинув боєць 14-ї ОМБр, наш побратим зі «Свободи» Василь Крищук, 1982 р.н.
За дорученням голови Волинської «Свободи» Анатолія Вітіва щойно мав розмову з обласним військовим комісаром Романом Куликом: він підтвердив цю інформацію.
Наш побратим загинув під час бою на блок-посту з ворожою російською ДРГ, яка відкрила вогонь зненацька. В тому бою - троє поранених наших захисників, один - тяжко. Наш побратим загинув від ворожої кулі в серце, яка увійшла збоку від "броніка".
Василь Крищук був переконаним націоналістом, активним учасником Революції гідності, спільно з побратимами з «Легіону Свободи» пішов захищати нашу землю від московського окупанта. Демобілізувавшись із фронту, невдовзі повернувся бити ворога знову...
Вдома у нього залишились дружина і двоє малолітніх дітей, любляча мама...
Волинська обласна організація ВО «Свобода» глибоко сумує з приводу загибелі нашого побратима, члена Володимир-Волинської міської організації ВО «Свобода» Василя Крищука. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким, усім, хто знав Героя!
Герої не вмирають!», - повідомив Олександр Пирожик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити