image
 |  4 11 Грудня 2018 | 13:14

Cавченко продовжує безславну політику Гунчика

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко продовжує безславну політику свого попередника Володимира Гунчика, спрямовану на знищення комунального підприємства ДП «Волиньторф».

Про це йшла мова під час спільного засідання постійних комісій обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів та депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією.

Директор державного підприємства «Волиньторф» Іван Киричик розповів про плачевну ситуацію на підприємстві:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали прізвище нового керівника санаторію «Пролісок»

«Сьогодні стоїть завдання повної зупинки підприємства. Я не знаю, чиї завдання виконує керівництво Волинської ОДА. Нинішній голова ОДА Олександр Савченко продовжує політику свого попередника Володимира Гунчика. Я запросив Олександра Савченка на підприємство. Однак, він не прибув, а прислав три перевірки. Якщо не продовжать дії договорів, завод у Сойному зупиниться. Людям не будуть платить зарплату. 100 сімей вже на вулиці. А через місяць там опиниться ще 300 чи 400 сімей».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити