image
 |  7 11 Грудня 2018 | 12:34

Назвали прізвище нового керівника санаторію «Пролісок»

Новим директором комунального підприємства «Санаторій матері і дитині «Пролісок» може стати Оксана Володимирівна Бугайчук. 

Такий результат чергового засідання конкурсної комісії Волиньради, що відбулася сьогодні, 11 грудня 2018 року.

До участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора санаторію «Пролісок» наразі зголосилося 7 претендентів. Серед них – попередній керівник санаторію Валентина Касарда, її заступник Леонід Оксенюк та голова Грем`яченської сільради Ківерцівського району Наталія Мельник.

Утім, більшістю голосів конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу Оксану Бугайчук, економіста за фахом, яка, окрім роботи фінансовим директором вітчизняних комерційних структур, набула чималого досвіду роботи за кордоном, зокрема – в Польщі та Угорщині. 

Саме ця кандидатура буде внесена на погодження профільної комісії обласної ради, останнє ж слово у призначенні нового керівника – за депутатським корпусом.

«ВолиньUA» нагадує, що попередній конкурс на заміщення вакантної посади директора санаторію «Пролісок» виграла Валентина Касарда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конкурсна комісія Волиньради назвала, хто надалі керуватиме санаторієм «Пролісок»

Однак її кандидатура не знайшла підтримки депутатської більшості. Попри те, що Валентина Касарда сама є депутатом обласної ради, за продовження контракту з нею на новий термін під час сесії 26 вересня проголосувало лише 14 депутатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Касарда програла суд Волиньраді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити