image
 |  13 11 Листопада 2019 | 17:35

«Чарівний пензлик» презентував у Луцьку виставку дитячих робіт (ФОТО)

У луцькій Art-галереї відбулося відкриття виставки робіт художньої студії «Чарівний пензлик».

Про це інформують організатори заходу на сторінці студії у соцмережі facebook.

Виставка відкрилась, 10 листопада, на 5 поверсі ЦУМу і триватиме ще місяць.

«І знову я ЛІТАЮ!! У Нас виставка!! Величезна кількість гостей, учасників Чарівний пензлик. Неймовірно цікаве відкриття!!!Експозиція триватиме місяць, запрошуємо УСІХ в @Art- gallery ЦУМа на 5й поверх !!» - підписала керівник художньої студії «Чарівний пензлик» Алла Жупанюк.

Читайте також: За що насправді судили Стуса? У Луцьку презентують нашумілу книгу

Виставка називається «Намальований світ». Студію «Чарівний пензлик» відвідують діти від 4 до 15 років.

У коментарі для «ВолиньUA» Алла Жупанюк розповіла, що ця виставка унікальна та присвячена темі екології, адже викладачі з дітьми працювали над картинами з вторинної сировини.

«Чарівний пензлик» - це не просто АРТ-студія, це місце, де ми формуємо нового українця. Тому, що новий українець, який буде займатися творчістю він буде думаючим. Це буде людина, яка будуватиме майбутнє України і завжди приймати рішення обдумано і творчо. А ще це буде людина, яка буде мати екологічну освіту. Чому саме екологічну? Тому, що ми з дітками працюємо над картинами з вторинної сировини. Діти приносять до студії купу непотребу також приносимо ми, викладачі. Це картон, лего, іграшки, ключі, стружки з металу, мамині бігуді, старі олівці та фломастери, пінопласт, тобто купа всілякого непотребу, з якого ми створюємо класні інсталяції», - коментує Алла Жупанюк.
«Ці композиції є дуже цікаві. У нас є морські зірки, кораблі, пральні машини, портрети, пейзажі, ілюстрації, все створено в форматі А2, величезні композиції, в кольоровому та об’ємному варіанті. Такі роботи зацікавлять не лише малих, але й дорослих», - розповідає керівник художньої студії «Чарівний пензлик». 

Привчати дітей до роздільного сміття варто з дитинства, аби в майбутньому наша планета стала чистішою та привабливішою.

«Таким способом вихованці та вчителі «Чарівного пензлика» закликають жителів міста до роздільного сміття, аби вони інакше змогли дивитися на той непотріб, який викидають, щоби містяни вчилися екологічній культурі, завжди думали над тим, що би кожен з нас міг зробити з тим, аби наша планета стала чистішою та привабливою».

Для «Чарівного пензлика» ця виставка цього року уже третя. Дві попередні були у кав’ярні «Франсуа» та у Луцькому зоопарку, які і знаходяться там до нині. Організатори задоволені новою представленою виставкою у ЦУМі, адже тут є і живопис, і графіка, і роботи з вторинної сировини.

«Багато видів образотворчого мистецтва, поєднання технік. Ми будемо раді, якщо педагоги будуть приводити на виставку і своїх учнів адже ці роботи заставляють задуматися над екологічної проблемою нашої планети», - резюмувала Алла Жупанюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити